Lisää myyntiä verkkoon ja kivijalkaan.

Lisäresursseja
kasvuun.

Rasofi Oy palvelee yrittäjiä

Rasofi Oy kotisivut avattu. Sivut on suunniteltu ensisijaisesti helpottamaan yhteydenottoa ( ja nopeiksi!) – emme halunneet esimerkiksi luoda erillistä ”About us” -sivua. Tarkoitus on kuitenkin lisätä myöhemmin vielä henkilöprofiilit sivulle, koska henkilöstön osaamistahan me pääasiassa myymme.

Lyhyt esittely on kuitenkin ehkä paikallaan, joten valotetaan yrityksen taustoja sen verran että kyse on yrittäjien itsensä työllistämisestä ja osaamisen tuomisessa muiden yrittäjien käyttöön. Missiomme on auttaa pieniä yrityksiä ja yksinyrittäjiä asioissa, joissa tiedämme olevamme hyviä. Meille tärkeitä arvoja on ihmislähtöisyys, aitous ja luotettavuus.

Emme mielellämme tituleeraa itseämme konsulteiksi, sillä tarjontamme perustuu pitkälti lyhytaikaisiin käytännön työsuorituksiin myynnin, digimainonnan ja asiakaspalvelutöiden saralla. Osaamisemme riittää sivuilta löytyvien esimerkkien lisäksi myös kokonaisvaltaisiin markkinointitoimiin kuten brändäykseen ja markkinoinnin suunnitteluun. Voimme auttaa liiketoiminnan kehittämisessä myös taloudellisten lukujen kanssa, hinnoittelussa ja kannattavuuslaskennassa, tai esimerkiksi sähköisten järjestelmien kuten verkkolaskutuksen käyttöönotossa.

Toimimme pääosin kotitoimistolta käsin ja suosimme sähköisiä apuvälineitä työn tekemisessä.

Jos siis olet yrittäjä tai pienen yrityksen päättäjä ja tarvitset apua päivittäisissä toimistotöissä, myynnissä tai markkinoinnissa, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme vilpittömästi kiinnostuneita liiketoiminnastasi ja haluamme auttaa (tai ohjata oikeille urille jos emme voi auttaa).

Mukavaa vuotta 2020!

Jaa tämä julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *