Kotisivut ja verkkokaupat yrityksille

Tuotamme yritysten wordpress verkkosivut ja verkkokaupat avaimet käteen periaatteella.

WordPress kotisivut yrityksille tai Woocommerce verkkokauppa ylläpidolla

Tuotamme yritysten ja yhdistysten verkkosivut ja verkkokaupat kiinteään kuukausihintaan. Palvelu sisältää kaiken tarvittavan (domain, palvelin, CDN, tarvittavat lisäosat ja integraatiot) joten voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Halutessasi myös palvelumuotoilu ja sisällöntuotanto.

Kaikki sivut toteutetaan wordpress optimoidulle, dedikoidulle palvelimelle ja varmuuskopioidaan päivittäin. Lisäksi käytämme kaikissa toteutuksissa Cloudflare CDN-palvelua tietoturvan parantamiseksi ja sivujen nopeuttamiseksi. 

Palvelun hinta määräytyy projektin koon ja sopimusajan mukaan. Huolehdimme tietoturvasta ja tarvittavista päivityksistä (Päivitykset testataan aina staging-sivulla jolla varmistutaan siitä että verkkokauppa toimii vielä päivitysten jälkeenkin).  Kaikissa toteutuksissa vakiona palvelimen oma palomuuri ja sivun sisäinen palomuuri, eli yhdessä CDN-palvelun kanssa kolminkertainen suojaus brute force ja hakkerointiyrityksiä vastaan. Myös SSL-sertifikaatti vakiona.

Huom! Voimme ylläpitää tehokkaasti ainoastaan valitsemillemme palvelimille toteuttamiemme sivuja, joten on usein kannattavampaa antaa meidän hoitaa totetutus alusta loppuun, kuin tilata palaset usealta palveluntoimittajalta.

 

Mitä kotisivut maksavat?

Arvioi projektin hinta kustannuslaskurillamme niin olemme teihin yhteydessä. Luottokelpoisilta asiakkailta veloitamme aloitusmaksuna 25% projektin kokonaiskustannuksista. Aloitusmaksu maksetaan kolmessa osassa siten, että ensimmäinen osa on maksettava ennen projektin aloitusta, toinen osa ensimmäisen tarkastuskierroksen jälkeen ja viimeinen osa kun valmiit sivut on luovutettu. Loppuosa projektin kustannuksista ja ylläpitokustannukset on jaettu sopimuskaudelle.

Sähköpostiratkaisut kotisivujen tai verkkokaupan yhteydessä

Sähköposti-osoite on kotisivujen ohella yksi yrityksen tärkeimmistä verkkotyökaluista. Asiakkaan näkökulmasta on ihan eri asia vastaanottaa viesti yrityksen omasta domainista, huolitelluilla allekirjoituksilla vahvistettuna. Käytämme yritysten sähköpostin toteutukseen aina vain erillistä, Google Workspace -palvelua. Monet kotisivujen tuottajat tarjoavat erilaisia “webmail” -ratkaisuja, mutta näiden ongelmana on paitsi tietoturva, myös luotettavuus. Koska webmailien palvelimet on usein jaetulla palvelimella, riittää että joku käyttäjistä lähettää roskapostia ja aiheuttaa sen että palvelimen ip-osoite joutuu mustalle listalle, eikä muidenkaan sähköpostit mene aina perille (kuulostaako tutulta?). Totuus on että nykypäivänä sähköposti-osoite täytyy varmentaa ammattimaisesti jos haluaa välttää roskapostifiltterit (tämäkään ei auta jos lähettelee “roskapostia”). Lisäksi webmailien käyttäjätilien hallinta ei mahdollista yritysten aineettoman omaisuuden säilyttämistä yrityksessä esimerkiksi työntekijän vaihtuessa. Workspacen etuja on turvallisen ja ammattimaisen sähköpostiohjelmiston lisäksi kattavat pilvipalvelut jotka tulevat automaattisesti mukana – kuten esimerkiksi videoneuvottelusovellus!

Shop-in-shop monimyymälä ja markkinapaikka toteutukset

Meillä on kokemusta myös shop-in-shop toteutuksesta ja ylläpidosta Woocommerce ympäristössä. Shop-in-shop malli sopii markkinapaikkojen lisäksi erinoimaisesti myös monimyymälä käyttöön!