Lisää myyntiä verkkoon ja kivijalkaan.

Lisäresursseja
kasvuun.

Hintalaskuri WordPress kotisivuille

Olemme rakentaneet työkalun helpottamaan tarjousten vertailua kotisivuja yritykselle hankittaessa.

Olet varmaan suunnitellut kotisivujen päivittämistä tai kokonaan uusien hankkimista ja yrittänyt selvittää mikä on yrityksen kotisivujen hinta?

Kotisivut ovat  yritykselle paitsi työkalu, myös julkisivu internetissä. Monesti niiden kohdalla pätee sanonta – sitä saa mitä tilaa. Pitää siis tietää mitä tilaa, tai valita kumppani joka ymmärtää liiketoiminnastasi.

Kotisivujen hinnan arviointia vaikeuttavat myös kirjavat käytännöt siitä mitä toteutukseen kuuluu. Minimissään tarvitset itse kotisivujen suunnittelun, toteutuksen ja sisällöntuotannon (ellei kopioitavissa vanhoilta sivuilta) lisäksi palvelimen kotisivuille ja domainin – osaatko itse hallinnoida ja hankkia nämä, vai pitäisikö ne sisältyä tarjoukseen?

Testaa kotisivujen hintalaskuri

Hintalaskurimma auttaa hahmottamaan kotisivujen tarvetta ja saat nopeasti käyttöösi paitsi kustannusarvion, myös kätevän työkalun helpottamaan kotisivujen kilpailuttamista. Saat vastaukset kätevästi omaan sähköpostiin, ja mikä parasta, palvelu on maksuton eikä sido mihinkään. 

Huom! Oletamme että 2022 kaikki yritysten verkkosivutoteutukset suunnitellaan mobiilikäyttö huomioiden (ilman eri veloitusta), mutta se kannattaa aina varmistaa!