Esimerkkejä digimarkkinointi palveluistamme

Olemme auttaneet muita mikroyrityksiä muunmuassa seuraavilla digimarkkinoinnin osa-alueilla

Tarvitsetko kävijätilastoja? digimainontaa? suunnitteluapua? - Me autamme!

Google Analytics linkitys kotisivuille

Avaamme Google Analytics tilin yrityksellenne ja linkitämme sen kotisivuillenne. Sovimme kanssanne seurattavista mittareista ja tarvittaessa hallinnoimme palvelua puolestanne.

Sähköpostimainonta

Suunnittelemme ja toteutamme kanssanne niin lyhyet kampanjat kuin jatkuvat sähköposti-automaatiot. Käytämme sähköpostien lähettämiseen MailChimp-ohjelmistoa johon avaamme yrityksellenne käyttäjätilin. Kerro meille mikä on tavoitteesi ja me autamme saavuttamaan sen!

Google Ads-mainonta ja kampanjoiden ylläpito

Avaamme yrityksellenne Ads-mainostilin, luomme tavoitteitanne tukevat kampanjat (ml.display ja youtube) ja toteutamme siihen sopivat, yrityskuvanne mukaiset mainokset. Linkitämme Ads-tilin Google Analyticsiin tai muihin yhteensopiviin sovelluksiin. Tarvittaessa hallinnoimme ja optimoimme kampanjaa puolestanne. Mediakulut voit maksaa itse tai me maksamme ne ja sisällytämme ne sopimukseemme.

Facebook-mainonta ja kampanjoiden ylläpito

Asennamme kotisivuillenne Facebook-pikselin ja suunnittelemme kanssanne sopivat kohderyhmät. Luomme tavoitteitanne tukevat kampanjat ja toteutamme niiden mainokset. Hallinnoimme tarvittaessa mediabudjettia puolestanne ja sisällytämme sen sopimukseemme.