Kotisivut yrityksille

Tuotamme kotisivut yrityksille avaimet käteen periaatteella. Et enää tavitse muita palveluntarjoajia.

Tarvitsetko kotisivut? optimointia? sähköpostin? digibrändin? - Me autamme!

WordPress kotisivut yrityksille ylläpidolla

Tuotamme yritysten ja yhdistysten verkkosivut kiinteään kuukausihintaan ilman aloitusmaksua. Palvelu sisältää kaiken tarvittavan (domain, palvelin, CDN, tarvittavat lisäosat ja integraatiot) joten voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Kaikki sivut toteutetaan omalle, dedikoidulle palvelimelle ja varmuuskopioidaan päivittäin. Lisäksi käytämme kaikissa toteutuksissa Cloudflare CDN-palvelua tietoturvan parantamiseksi ja sivujen nopeuttamiseksi. Huom! Voimme ylläpitää tehokkaasti ainoastaan valitsemillemme palvelimille toteuttamiemme sivuja, joten on usein kannattavampaa antaa meidän hoitaa totetutus alusta loppuun, kuin tilata palaset usealta palveluntoimittajalta.

Hakusanaoptimointi ja avainsanatutkimukset

Hakusanaoptimoitu sisältö ja rakenne on (nopeuden ja responsiivisuuden lisäksi) kotisivujen ja verkkokaupan tärkein ominaisuus. Jos yritystäsi ei löydy verkosta, sitä ei pian ole olemassa. Pelkät kotisivut yrityksen nimellä ja palveluilla ei enää läheskään aina riitä, vaan on tiedettävä millä hakusanoilla asiakas etsii ongelmaansa ratkaisua ja optimoitava sivut löytymään Google-hausta juuri noilla sanoilla. Optimoimme tuottamamme kotisivut aina haluamillesi hakusanoille tai voimme tehdä tutkimuksen puolestanne. Voimme myös analysoida kilpailijanne kotisivut ja optimoida sivunne joko kilpailemaan samoista hakusanoista – tai erottumaan kilpailijasta.

Sähköposti omalla domainilla ja ylläpito

Sähköposti-osoite on kotisivujen ohella yksi yrityksen tärkeimmistä verkkotyökaluista. Asiakkaan näkökulmasta on ihan eri asia vastaanottaa viesti yrityksen omasta domainista, huolitelluilla allekirjoituksilla vahvistettuna. Käytämme yritysten sähköpostin toteutukseen aina vain erillistä, Google Gsuite -palvelua. Monet kotisivujen tuottajat tarjoavat erilaisia “webmail” -ratkaisuja, mutta näiden ongelmana on paitsi tietoturva, myös luotettavuus. Koska webmailien palvelimet on usein jaetulla palvelimella, riittää että joku käyttäjistä lähettää spämmiä ja aiheuttaa sen että palvelimen ip-osoite joutuu mustalle listalle eikä muidenkaan sähköpostit mene aina perille (kuulostaako tutulta?). Totuus on että nykypäivänä sähköposti-osoite täytyy varmentaa ammattimaisesti jos haluaa välttää roskapostifiltterit (tämä ei auta jos lähettelee “roskapostia”, käyttäjät voivat yhä merkitä lähettäjän spämmeriksi). Lisäksi webmailien käyttäjätilien hallinta ei mahdollista yritysten aineettoman omaisuuden säilyttämistä yrityksessä esimerkiksi työntekijän vaihtuessa. Gsuiten etuja on turvallisen ja ammattimaisen sähköpostiohjelmiston lisäksi kattavat pilvipalvelut jotka tulevat automaattisesti mukana!