Lisää myyntiä verkkoon ja kivijalkaan.

Lisäresursseja
kasvuun.

Myynti- ja toimistopalvelut

Olemme auttaneet muita yrityksiä muunmuassa seuraavilla myynnin osa-alueilla

Uusasiakashankinta tai olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi

Kontaktoimme potentiaaliset tai nykyiset asiakkaanne puhelimitse ja sähköpostitse sovitun mukaan. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan myyntiputken ja etsimme tehokkaat keinot liidien hankintaan. 

Etsimme potentiaaliset asiakkaat puolestanne tai käymme läpi valmiit listanne sovitun mukaan. Lisäämme tai täydennämme tiedot CRM -järjestelmäänne tai esimerkiksi Exceliin. Saat lopuksi raportit myynnin tehokkuudesta.

Myynnin CRM käyttöönotot ja opastus

Käytämme työssämme yleensä HubSpot -CRM järjestelmää ja voimme auttaa myös teitä sen käyttöönotossa! Opastamme myynnin CRM järjestelmien käytössä myös yleisesti ja suunnittelemme toimivan myyntiputken.

Asiakaspalvelu chatissa, puhelimessa ja sähköpostilla

Voimme auttaa asiakaspalvelussa päivystämällä kotisivujenne chat-palvelua vastaillen kysymyksiin ja ohjaten oikeille henkilöille. Autamme tarvittaessa asiakkaitanne myös sähköpostitse tai puhelimitse. Ratkaisut räätälöidään aina tarpeen mukaan.

Toimistotyöt etänä tai paikanpäällä

Tarvitsetko apua päivittäisten toimistorutiinien hoitamiseen? Monet tällaiset työt voi ulkoistaa ja tehdä etänä. Voimme esimerkiksi toimittaa asiakirjoja tilitoimistoon, skannata ostolaskuja tai laskuttaa omia asiakkaitasi toimittamanne materiaalin mukaan. Ehkä työaikakirjausraportit pitää siirtää exceliin tai vaikka suoraan palkka.fi järjestelmään? Me voimme auttaa! Teemme sopimuksen mukaan töitä myös toimitiloissasi tai muissa kohteissa.