Yleinen palveluhinnastomme 2023

Max 10h / kk

Tuuraaja

Ylittävät tunnit 60 € / h
600
490
kk
Max 30h / kk

Kumppani

Ylittävät tunnit 49 € / h
1800
1290
kk
Max 50h / kk

Päällikkö

Ylittävät tunnit 40 € / h
3000
1990
kk

Mitä asiakkaamme sanovat?

Annika Puro-Aho

Hopea-Puro Oy

Olen ollut erittäin tyytyväinen Rasofin toimintaan. Yhteistyö on mutkatonta, palvelu nopeaa ja kaikessa on aina tekemisen meininkiä. Rasofin avulla yritykseni on ollut mahdollista saada käyttöönsä monipuolista osaamista, mitä yrityksestä ei löydy, sekä lisäapua silloin kun omat resurssit ovat olleet tiukilla.

Lisätietoa sopimuksista

Suosimme pitkäaikaisia kumppanuuksia, joten valittavanasi on kiinteään kuukausihintaan ja ennalta sovittuun maksimi tuntimäärään perustuvia sopimuksia, joissa maksat työpanoksestamme reilusti vähemmän. Kiinteäveloitteisissa sopimuksissa sitoudumme työskentelemään teille sovitun aikataulun mukaisesti maksimituntimäärään asti. 

Jos toimeksiantoja onkin sovittua enemmän, maksat myös sopimustason ylittävistä tunneista vähemmän, kun sopimustasosi on vähintään Kumppani. Sopimustasoissa näkyvä kuukausihinta on kuukausittainen minimiveloitus sovittuun tuntimäärään asti, ja sen jälkeen maksat sopimustasoisen mukaisesti ylittäviltä tunneilta.

Ilman sopimusta veloitamme 60 € tunnilta, ja tällöin minimiveloituksemme on 120 € / toimeksianto kuukaudessa. 

Toimistomme koko osaaminen on käytettävissä samalla hintaa ja veloitamme aina ainoastaan toimeksiantoon liittyvien tehtävien hoitamisesta. Kaikki hinnat ovat alv 0%.