Google optimointi

Toteutamme hakusana analyysit, teemme sisältösuunnitelmat ja optimoimme WordPress sivut

Uusi liikevaihto saa alkunsa verkosta.

97 % kuluttajista käyttää verkkohakua löytääkseen paikallisen palvelun tai tuotteen

Mielestämme ei ole väärin väittää että nykyään kaikki uusi liikevaihto saa alkunsa verkosta. Lähes jokainen käyttää hakukonetta löytääkseen haluamansa tuotteen tai palvelun ja 70-80% tarkistaa yrityksen tiedot verkosta ennenkuin ottaa yhteyttä. Kolme ensimmäistä hakutulosta saa keskimäärin 60% klikkauksista.

Optimointi ei ole monimutkaista tai mahdotonta, mutta se vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista. Hyviin tuloksiin pääsee kuitenkin jo pienilläkin panostuksilla. Parempi tehdä edes jotain kuin olla tekemättä mitään. Me voimme auttaa jos tuntuu ettei oma aika tai motivaatio riitä.

5 tapaa miten voimme auttaa yritystänne näkymään

01.

Keräämällä arvosteluita

Paikallisen näkyvyyden kulmakivi on hyvät arvostelut

Luomme yrityksellenne profiilit tärkeimpiin listauksiin kuten Google My Business ja Facebook. Kontaktoimme nykyiset asiakkaanne ja pyydämme arvostelemaan yrityksenne. Suunnittelemme ja viemme käytäntöön prosessit palautteen jatkuvaan keräämiseen.

02.

Optimoimalla verkkosivut

Hyvä asiakaskokemus on kaiken kulmakivi – ja se alkaa verkkosivuista

Puuttuuko yritykseltänne verkkosivut tai kaipaavatko ne päivitystä? Me optimoimme nykyiset WordPress sivut tai teemme kokonaan uudet. Huolehdimme että sivut ovat nopeat ja selkeät, sekä asiakkaiden on helppo olla teihin yhteydessä.

03.

Tekemällä diginäkyvyydestä mitattavaa

Digimarkkinoinnin mittaamiseen ei tarvita kalliita analytiikka-sovelluksia

Otamme verkkosivuillenne tai verkkokaupallenne käyttöön Google Analytics-tilin ja asennamme Facebook-pikselin / yhdistämme Facebookin konversio API:n. Määritämme sivuille tärkeät tapahtumat ja niiden arvon. Mallinnamme paljonko diginäkyvyyden arvo yrityksellenne on RAHASSA mitattuna.

04.

Tuottamalla kohdennettua sisältöä

Pelkäätkö että tuotettasi/palveluasi etsivät asiakkaat päätyvät kilpailijan sivulle?

Teemme hakusanatutkimuksen ja sisältösuunnitelman maksimoidaksemme saatavilla olevan näkyvyyden tuotteillenne tai palveluillenne. Tuotteistamme tarjoamasi palvelut kohderyhmälle sopivaksi. Tuotamme verkkosivuille sisältöä palveluihisi tai tuotteisiisi liittyvien hakusanojen ympärille näkyvyyden lisäämiseksi.

05.

Verkostoitumalla sidosryhmiesi kanssa

Yhteistyö muiden paikallisten yritysten kanssa auttaa kaikkia osapuolia

Rakennamme linkkejä sivullesi etsimällä yhteistyömahdollisuuksia muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa. Vaihdamme artikkeleita ja sovimme sisällöntuotannosta ristiin molempia tukevalla tavalla. Kasvatamme yrityksesi arvovaltaa ja läsnäoloa verkossa näkymällä arvostetuissa kanavissa.

Me voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin maksimoidaan uusi liikevaihtopotentiaali!

Jätä yhteydenottopyyntö

Hakukoneoptimointi hinnasto

Tekninen SEO auditointi

490€

Tekninen analyysi sivuista (latausnopeus, otsikot, linkitykset, sijoittuminen tärkeimmillä hakusanoilla)

Hakusanatutkimus

490€

Hakusanatutkimus 1-5:lle tuotteelle tai palvelulle. Raporttina max 100 tärkeintä hakusanaa hakumäärineen, CPC ja tärkeimmät kilpailevat sisällöt. Vaihtoehtoisesti 1-5 kilpailevan sivun analysointi.

Sisältösuunnitelma 1-10 sivua

490€

Hakusanatutkimukseen perustuva verkkosivujen rakenteen suunnittelu. Sisältösuunnitelma; sivukohtaiset tavoitteet ja valitut avainfraasit. Suositeltava sisältömuoto ja sisällön tavoite.

WordPress SEO optimointi / sisällöntuotanto tuntitöinä

60€ / tunti (min 120€)

Metakuvaukset, avainfraasit, sisällön optimointi avainsanasuunnitelman mukaan, kuvien optimointi. Sisältää lisenssit tarvittaviin lisäosiin vuodeksi.

Jatkuva parantaminen ja seuranta

1260€ /kk

Edellä mainittujen osien lisäksi voidaan sisällyttää sivun ulkopuolista optimointia (linkkien rakennus). Sisältää optimointityön lisäksi seurattavan avainsanalistan (max 1000) ja raportin sijoituksesta hakusanoittain kerran kuukaudessa, sisältö- ja avainsanasuosituksia.

Etkö ole vielä valmis?

Ymmärrämme, ettei kaikilla ole resursseja palkata ulkopuolista markkinointiapua. Siksi teimme myös kattavan oppaan hakukoneoptimoinnin tekemiseen. Se on täysin ilmainen!