Rasofi Oy

Olemme auttaneet muita mikroyrityksiä muunmuassa seuraavilla osa-alueilla

strateginen johtaminen

Arvolupaus analyysit ja liiketoimintamallin kehitys. Kilpailustrategiat ja sijoittuminen markkinoille.

hallintopalvelut

Myynnin ja myyntisaatavien seuranta, tehokkuuden seuranta, ostolaskujen tarkastus, raportit kirjanpitoon. Myynnin automaatio ja crm-järjestelmien käyttöönotto.

kasvu

Markkinointisuunnitelmat ja strategiat, mainoskampanjat. Verkostojen luominen CIS-maissa (Azerbaijan, Armenia, Valko-Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Venäjä, Tazikistan ja Uzbekistan).

Myynti ja asiakaspalvelu

Uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse ja sähköpostitse. Myynnin tehokkuus ja raportointi.

Markkinointimateriaalit

Logot, brosyyrit ja katalogit. Brändikirjat. Käännökset (Suomi, Englanti, Venäjä ja Espanja).

digitalisaatio

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus, verkkokaupan toteutus, sähköpostiratkaisut. Markkinoinnin sekä myynnin automaatio ja crm-järjestelmien käyttöönotto.

Liiketoiminnan tehokkuus

Varastoinnin kehittäminen; varastotuotteiden abc-luokittelu, tilausrajat tuotteille, hyllymerkinnät ja inventaariot. Hinnoittelu ja katelaskenta. Tuntikirjanpito.

Tiina

Tervetuloa Rasofille!

Haluamme antaa osaamisemme ja aikamme yrityksenne käyttöön mahdollistaaksemme molemminpuolisen kasvun.

Haluamme tuottaa palveluita joista on selvää käytännön hyötyä kumppaneillemme; säästää yrittäjän aikaa rutiineilta, tuoda lisämyyntiä silloin kun sitä eniten tarvitaan ja auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tämä onnistuu kun otamme nykyiset tehtävänne hoidettavaksemme, jolloin pääsemme itse konkreettisesti sisään liiketoimintaanne ja pystymme löytämään kehityskohteita toiminnan tehostamiseksi esimerkiksi digitalisaation ja automatisoinnin avulla.

Tarjoamme apuamme myös strategiatyöhön etenkin kun tavoitteena on uusien markkinoiden valloittaminen; luomme tarvittavat markkinointimateriaalit ja esittelemme yrityksenne potentiaalisille asiakkaille. 

Meiltä onnistuu myös verkkosivujen tai verkkokaupan suunnittelu, tuotanto ja ylläpito hosting palveluineen, ja koska hallitsemme myös sähköiset markkinointikanavat et tarvitse enää muuta kumppania digimainonnan kanssa!

Oletko valmis liittymään joukkoon?

Ota yhteyttä sähköpostilla samantien niin vastaamme keskustellaksemme tarkemmin tarpeistanne.

Esimerkkejä

Alla muutama käytännön esimerkki työsuoritteistamme.

Konepalvelu Lammi on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Olemme auttaneet mm. yritysilmeen ja diginäkyvyyden kanssa, kehittäneet varastointia ja hallintoa, sekä ottaneet hoitaaksemme päivittäisiä hallintotehtäviä.

 

 

Teemme Hopea-Purolle uusasiakashankintaa sekä autamme nykyisten asiakassuhteiden hoitamisessa ja lisämyynnin tekemisessä. Kehitämme yhdessä myyntiprosesseja ja seuraamme myynnin tuloksia, sekä kartoitamme uusia mahdollisuuksia.

 

 

Käsialaamme Raskaanosat.fi monikauppias myyntikanavassa on liiketoimintamallin testaus, koemarkkinointi, visuaalinen ilme sekä itse verkkokaupan toteutus ja ylläpito. Malli sopii markkinapaikan lisäksi hyvin myös esimerkiksi ketjun yhteiseksi myyntikanavaksi.

Putsinki on esimerkki “Pika-brändäyksestä”. Yritysilme, logo, verkkosivut ja palvelukuvaus päivässä. Domain, ohjaukset, sähköpostit, Google analytics, schema ym. hienosäätö toisena päivänä. Vastaavan toteutuksen hinta noin 1000€ hieman sisällöstä riippuen.

Tiimimme jäsenet

Saammeko esitellä, Rasofi Oy:n ammattilaiset apunanne.

Tiina

Osakas & Myyntijohtaja

Tiina Ristilä

Kontaktoin puolestanne nykyiset ja tulevat asiakkaat, rakennan teille toimivan myyntiputken hyödyntäen eri sähköisiä kanavia ja otan käyttöön myynnin crm-järjestelmän yrityksellenne.

Saatte käyttöönne myös raportit myynnin tehokkuudesta ja kontakteilta kerätyn palautteen.

Toteutan myös elintärkeät asiakastyytyväisyyskyselyt.
Antti-Pekka

Osakas & Toimitusjohtaja

Antti-Pekka Ristilä

Tarjoan apuani päivittäisten hallintorutiinien hoitamiseen ja tehostamiseen (talous & henkilöstö).

Päivittäisten hallinnollisten tehtävien lisäksi minulta onnistuu mm. markkinointi- ja myyntiprojektien suunnittelu ja toteutus, brändäys, verkkosivut ja verkkokaupat.

Tavoitteenani on tehdä pitkäjänteistä työtä kumpaniemme kanssa ja kehittää heidän liiketoimintaansa kokonaisvaltaisesti.

Osakas & KV liiketoimintajohtaja

Yevgeniya Zhdanova

Voin auttaa esitteiden, logon ja katalogien luomisessa, perustamaan uusia verkostoja CIS-maissa, markkina-analyyseissä, liiketoimintamallien ja markkinastrategian kehittämisessä sekä kontaktoida potentiaalisia asiakkaita ja tutkia eri liiketoimintamahdollisuuksia CIS-maissa.

Älä meitä usko. Luota asiakkaisiimme.

Lue mitä asiakkaillamme ja yhteistyökumppaneillamme on meistä sanottavaa.

Annika Puro-Aho
Toimitusjohtaja

suositus tulossa..

Tiina Latva-Rasula
Toimitusjohtaja

suositus tulossa..

yhteydenotto